O NAMA

Stručni tim


Upoznajte nas


Physioroom je centar za rehabilitaciju, osnovnu dijagnostiku sa tanita vagom te roche accutrend plus uređajem, fizikalnu terapiju i njegu odnosno održavanje tijela zdravim i sposobnim za svakodnevne izazove današnjice kako za sportaše tako i za sve sudionike modernog doba.


Naš stručni tim čine fizioterapeut i kineziolog, a svakodnevno surađujemo s radiolozima, ortopedima i nutricionistima.

Inzistiramo na visokim standardima kvalitete naših usluga, kao i individualiziranom pristupu pri liječenju naših pacijenata.

 

Tomislav Međimorec

Bacc.physioth

Rođen 1992.godine u Koprivnici.Zdravstveno veleučilište u Zagrebu,smjer fizioterapije završio je 2016.god.
Sudjelovao na zdravstvenoj konferenciji u Opatiji „Izazovi zdravstvenih profesija u novoj epohi“ te na simpoziju u Rijeci pod nazivom - In health „Inaktivitet“. Konstantno se dodatno educira u području mišićno-koštane problematike pa je tako do sada završio edukaciju suhe punkcije(„dry needling“), DNS(dinamička neuromuskularna stabilizacija) te NKT level 1 i 2.
Kao fizioterapeut radio je u Kb Dubravi gdje je odradio i pripravnički staž,u nogometnom klubu Hašk s kojim i danas surađuje.Uz Nk Hašk surađuje i sa udrugom „Rast“ gdje radi na projektu vezanom uz neurotrening i biomehaniku pokreta.

Krešimir Šoš

mag. cin.

Krešimir Šoš, mag. kineziologije i certificirani stručnjak za Feldenkrais metodu. Krešimir obavlja i sportsku dijagnostiku sa svrhom poboljšavanja kondicije sportaša. Bavi se i biomehaničkom dijagnostikom. Krešimir je stručnjak i za kineziterapiju. Detaljnije o svemu naći ćeš na prirodanpokret.hr.

Najvažnije iz Krešimirovog životopisa:
Radio kao student u Dijagnostičkom centru Instituta za sport na Kineziološkom fakultetu, na kojem je i diplomirao. Trenutno završava doktorat na temu biomehanike. Također završio četverogodišnji studij Feldenkrais metode za razvoj motorike. Radio kao koordinator za kondiciju mlađih uzrasta U15 – U21 u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Radio 16 godina u GNK Dinamo kao kondicijski trener, te jednu godinu u klubu Legia Varšava. Trenutno predavač na Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza.

 

Nova lokacija


Nalazimo se na izvrsnoj lokaciji na adresi Ul. Kneza Branimira 63. Pružite nam priliku da Vam osiguramo zdraviji i bolji nastavak Vašeg života

Vaš Physioroom

 
REZERVIRAJ TERMIN