O NAMA

Stručni tim


Upoznajte nas


Physioroom je centar za rehabilitaciju, osnovnu dijagnostiku sa tanita vagom te roche accutrend plus uređajem, fizikalnu terapiju i njegu odnosno održavanje tijela zdravim i sposobnim za svakodnevne izazove današnjice kako za sportaše tako i za sve sudionike modernog doba.


Naš stručni tim čine fizioterapeut i kineziolog, a svakodnevno surađujemo s radiolozima, ortopedima i nutricionistima.

Inzistiramo na visokim standardima kvalitete naših usluga, kao i individualiziranom pristupu pri liječenju naših pacijenata.

Tomislav Međimorec


Ja sam Tomislav Međimorec, od malih se nogu bavim sportom, a najviše nogometom. Imao sam sjajnih trenutaka, a edan od njih je 3. mjesto u Francuskoj (da, baš kao i Vatreni 98’) na međunarodnom klupskom turniru za pionire. Kao svaka sportska karijera, događaju se i one ružnije stvari. Ozljede. Motiviran da mnogima oko toga pomognem, odlučio sam studirati fizioterapiju, što se pokazalo kao pun pogodak.

Iskustva vlastitih rehabilitacija nakon ozljeda olakšala su mi u pomaganju ostalima, ali i zaposlenima te umirovljenicima. Vlastita iskustva s ozljedama dale su mi ogromnu prednost u odnosu na druge fizioterapeute, jer sam se mogao poistovjetiti s klijentima i ubrzati im oporavak. Preko 2000 zadovoljnih pacijenata s kojima sam radio u KB Dubrava, ali i dvije godine rada s djecom oboljelom od cerebralne paralize, samo su neke od mojih referenci, kao i sportaši kojima godinama pomažem prebroditi ozljede i poboljšati sportske rezultate, a istovremeno radim kao fizioterapeut u nogometnom klubu HAŠK.

Marin Maljak


Moje ime je Marin Maljak te sam više od pola svog života proveo igrajući nogomet. Zbog učestalih ozljeda svoju poluprofesionalnu karijeru završio sam u 25. godini života. Nakon završene srednje škole stekao sam zvanje farmaceutskog tehničara sto sam upisao iz razloga jer se moja obitelji već 20 godina bavi pružanjem socijalnih usluga obiteljskih domova za starije i nemoćne osobe.

Poslije nekoliko godina rada i vođenja jednog od obiteljskih domova uvidio sam nedostatak znanja iz ekonomije i financija te sam odlučio upisati Visoko učilište Effectus smjer financije i pravo u Zagrebu. Nakon treće godine odlučio sam produžiti svoje studiranje na još dvije godine te sam upisao MBA poslovno upravljanje.

U razgovoru sa svoja dva dobra prijatelja i bivša dva sportaša prepoznao sam u njima kvalitetu za dobru poslovnu suradnju te smo zajedničkim snagama otvorili Physioroom odnosno mjesto pružanja usluga prvenstveno sportašima, ali i svim ostalim ljudima koji žele voditi profesionalnu i stručnu brigu o svom tijelu.

Krešimir Šoš


Krešimir Šoš, mag. kineziologije i certificirani stručnjak za Feldenkrais metodu. Krešimir obavlja i sportsku dijagnostiku sa svrhom poboljšavanja kondicije sportaša. Bavi se i biomehaničkom dijagnostikom. Krešimir je stručnjak i za kineziterapiju. Detaljnije o svemu naći ćeš na prirodanpokret.hr.

Najvažnije iz Krešimirovog životopisa:
Radio kao student u Dijagnostičkom centru Instituta za sport na Kineziološkom fakultetu, na kojem je i diplomirao. Trenutno završava doktorat na temu biomehanike. Također završio četverogodišnji studij Feldenkrais metode za razvoj motorike. Radio kao koordinator za kondiciju mlađih uzrasta U15 – U21 u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Radio 16 godina u GNK Dinamo kao kondicijski trener, te jednu godinu u klubu Legia Varšava. Trenutno predavač na Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza.

Igor Bubnjić


Zovem se Igor Bubnjić rođen sam 1992 godine u Splitu. Srednjoškolsko obrazovanje sam završio u Koprivničkoj sportskoj gimnaziji gdje sam isto tako i započeo svoju profesionalnu nogometnu karijeru u Nk Slaven Belupo. Nakon prve profesionalne sezone karijeru nastavljam u talijanskom prvoligašu Udinese Calcio. Godina kasnije poslan sam na posudbu u Seriu A u nogometni klub Carpi gdje sam nažalost zadobio tešku ozljedu koljena poslije koje sam imao 3 operacije i vise od tri godine neuspješnih terapija. Također sam bio i član Hrvatske reprezentacije do 20 godine, a isto tako i A reprezentacije. Zbog teške ozljede nisam bio u mogućnosti nastaviti karijeru pa sam iz tog razloga upisao trenersku akademiju gdje sam završio Uefa B licencu te sam trenutno trener mlađih uzrasta Nk Intera iz Zaperšića. Svoj put na akademiji nastavljam dalje do Uefa Pro licence.

 

Nova lokacija


Nalazimo se na izvrsnoj lokaciji na adresi Nova cesta 154 (Trešnjevka). Pružite nam priliku da Vam osiguramo zdraviji i bolji nastavak Vašeg života

Vaš Physioroom

 
REZERVIRAJ TERMIN