ŠTO KAŽU NAŠI

Pacijenti


NIKOLA OBROVAC
Olimpijski juniorski prvak u plivanju

Gotovo svaka osoba sa snagom volje može dati sve od sebe na treningu, ali bolji od prosjeka postaju samo ljudi koji mogu zadržati visok intenzitet treninga duže od ostalih.

Redovite vježbe i terapije u Physioroomu omogućuju mi da na svaki trening dolazim 100% spreman kako bi nastavio put ka svom cilju.

TAKUYA SUMITOMO
Prvak baleta

Kao prvak baleta koji je svoju profesionalnu plesačku karijeru započeo još 2008., odmah po završetku studija, susreo sam se sa mnogo ozlijeda i poteškoća.

Mogu samo reći jedno veliko hvala Tomislavu i cijelom Physioroom timu na dosadašnjoj pomoći, predanom i efikasnom radu!

MARIJAN PALIĆ
stručnjak za sportski i marketing digitalnog doba

Zbog karakteristika svoga posla (bavim se digitalnim marketingom), svakodnevno sjedim. Često sam imao problema i baš zato mi je potrebna kvalitetna masaža na mjesečnoj bazi. Prošlog sam se tjedna praktički ukočio i trebao sam se čim prije oporaviti. Došao sam u Physioroom i nakon jednog tretmana, mogao sam opet normalno funkcionirati.

Budući da mi se to sve što je prethodilo ukočenosti skupljalo godinama, odlučio sam barem 2 puta u mjesecu navratim u Physioroom kako bih dugoročno bio zdraviji i izbjegao slične situacije.Tomislav stvarno zna svoj posao odlično i kada dođem, znam da će se rezultati vidjeti.

REZERVIRAJ TERMIN